PARTYINFO

 

PEGGY GOU (PHONICA, NINJA TUNE, DE)

Datum konání:
05.10.2018 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Peggy Gou (Phonica, Ninja Tune, DE), Fatty M, Eva Porating
2nd stage: Tomáš Vanko & Tänio
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 23:00, vstup: předprodej: 390,- Kč + poplatky

Line-up:
23:00 - 01:30 Fatty M
01:30 - 03:30 Peggy Gou
03:30 - 06:00 Eva Porating

2nd stage: Tomáš Vanko & Tänio
 
 
Korejská diva Peggy Gou vystoupí dnes poprvé v Praze
Peggy Gou přiveze do Roxy kousek labelu Ninja Tune

Už jste někdy viděli DJe přesvědčit celé publikum, aby si sundalo boty a mávalo s nimi ve vzduchu? Peggy Gou to dokáže. Kromě toho také předloni zvládla vydat čtyři EP a v uplynulém roce odehrát více než sto vystoupení. Nyní je zpět s novým EP "Once", vydaném na prestižním labelu Ninja Tune a rovnou byla oznámena jako jeden z hlavních speakerů BUDx Seoul, nové série hudebních workshopů spolupořádaných Boiler Roomem. Vypadá to, že není nic, co by nedokázala. Ostatně nás o tom bude moct přesvědčit již na začátku října v Roxy. Předprodej začíná 16. července přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24 hodin.

 

Peggy, původně z Jižní Koreje, je v Berlíně založená už pěknou řádku let. Pozornost si vydobyla hlavně pravidelnou produkcí pečlivě poskládaných mixů, které oscilují mezi detroitským, londýnským a právě berlínským zvukem. Najdete v nich temnější plochy pulsujícího housu a techna, ale také zlomené beaty a abstraktní kompozice. Ale nejde jen o mixy, Peggy je totiž zdatná producentka. Za pozornost jistě stojí její debutové dvoj EP s názvem "Art of War", které vydala na značce Rekids před dvěma lety.

Peggy Gou

Dominantou Peggy ale nejsou jen její mixy a vlastní produkce. Je to i její osobitý styl oblékání, díky kterému byla například vybrána do Vogueworld 100, představující nejzajímavější umělce světa bez ohledu na zaměření. Zevrubný rozhovor o své lásce k havajským košilím a slunečním brýlím poskytla i Mixmagu. Ať už jste fanoušci její hudby nebo posledního modelu tenisek, její premiérové vystoupení v Čechách byste si neměli nechat ujít. Potkáme se 5. října v ROXY.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z akce Peggy Gou @ Roxy od sody
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016