ROZHOVOR

 

Rozhovor s Maurem Picottem

Jak Mauro Picotto vzpomíná na jeho letošní vystoupení v České republice, jak se mu líbí jeho profese a více se dozvíte v krátkém rozhovuru k pondělní Be DJ party.

 
Mauro Picotto

MAURO PICOTTO

 

Ahoj Mauro, v srpnu jsi hrál na českém vydání festivalu Creamfields, čím se ti toto vystoupení vrylo do paměti?

 

M.P. - Pamatuji si, že tam bylo skvělé publikum, ale nejvíc si vzpomínám na prach. Když jsme se já a můj manažér vrátili po party do hotelu, vypadali jsme jako spálení od slunce, přitom to byla jen spousta prachu na našich obličejích.

  

Cítíš se být spíš  DJem, nebo producentem?
M.P. - Cítím se být obojím. Když jsem doma, jsem producent. Když jsem na turné, jsem DJ. Mám rád obojí, není nic lepšího než zahrát na party svou desku, právě vylisovanou, a pak jen pozorovat, jak to lidi dostává

Mauro Picotto

 

Co ti na tvé profesi nejvíc vadí?

M.P. - Když hrajete hodně v zahraničí, časté létání letadlem vás po čas znaví. No a trávení většiny času na letištích mi taky moc zábavné nepřijde.

 

Máš i po všech těch letech radost, když se ti povede výjimečně dobrý set, nebo už to bereš jako samozřejmost, něco, co patří k povolání?

M.P. - Vždy si to užívám, když odehraji dobrý set. Pouze vy víte, jak jste zahrál, když dostanete ty správné reakce od lidí na parketu.

Mauro Picotto

 

Co říkáš na Djing Chrise Liebinga?

M.P. - Chrisův styl se mi velmi líbí. Hraji všechny jeho desky, které vydává, má svůj zvuk a vy vždy víte, že jde právě o track Chrise Liebinga.

 

Party, na které zde budeš hrát, je spjata s telefonem Phillips 530 a ty jsi jednou z reklamních tváří, které tento telefon propagují. Vlastníš tento telefon také? :o)

M.P. - V této chvíli ho ještě nemám, ale v nejbližší době bych ho mělo dostat. Je to velmi pěkný telefon, prohlížel jsem si ho, když jsem hrál na Phillips party v Turíně minulý týden.

 

 Existuje někdo neznámý, DJ či producent, kterého bys chtěl prostřednictvím tohoto rozhovoru doporučit českému publiku?

M.P. - Mám dobrého přítele a nahrávacího kolegu Gabryho Fasana, kterého bych rád představil. Jeho styl je o dost tvrdší než můj, ale je opravdu velmi dobrý. Zanedlouho by měl vydat nějaké tracky na mém novém labelu Alchemy.

 

 

Tvé aktuální Top 10 ?

M.P. :

1 |     M. PICOTTO & R. FERRI : TAOTEK EP
2 |     KABUTO : NO MUSICIAN
3 |     M. COMINOTTO : EROI DI CARTA
4 |     SPEEDY J & A. BEYER : COLLABS
5 |     MARCO BAILEY : MEDITATION EP
6 |     IGNITION TECHNICIAN : DUSK TILL DAWN
7 |     DAVE CLARKE : WAY OF LIFE
8 |     CLR11 : HARDCELL
9 |     PHIL KIEREN : I LOVE YOU
10 |    DK9 : DK9

 

Těšíš se na BeDJ party, 27.10. v Praze?

 

M.P. - Ano, ovšem! Moc se mi líbí ten pocit, kdy lidé šílí z něčeho, co děláte… .
Mauro Picotto  
Máš pro tvé české fanoušky nějaký vzkaz?

 

M.P. - Moc se těším zpátky do České republiky, minule to bylo fantastické a tentokrát to bude určitě další skvělá party!

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016