PARTYINFO

 

DJ KRUSH

Datum konání:
22.02.2024 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Lucerna Music Bar
DJs:
DJ Krush
Live:
Philip T.B.C. feat. LifeSize MC and Nisha Di
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 20:00, vstup: předprodej: www.musicbar.cz a GoOut.cz.

 
 
DJ Krush vydá nové album den před pražskou show

Jeden z nejvýznamnějších a nejvlivnějších DJů Hideaki Ishi aka DJ Krush oznámil vydání nového alba! Po čtyřech letech se tak fanoušci dočkají nové tvorby a ti evropští navíc i exkluzivní tour. Ta bude mít jen devět zastávek a máme to štěstí, že jednou z nich bude i Praha. 22. února, den po vydání desky "Saisei", si tak fanoušci v Lucerna Music Baru budou moct užít ten nejčerstvější set, který kdy DJ Krush do Evropy přivezl. Vstupenky za 584,- Kč pořídíte na www.musicbar.cz a www.goout.cz. Vstupenky online.

 

DJ Krush je považovaný za jednoho z průkopníků hiphopové a elektronické scény. Svoji kariéru zahájil v devadesátých letech a od té doby si vytvořil jedinečný a nezaměnitelný zvuk, který spojuje prvky hip hopu, downtempa, ambientu a trip-hopu. Po čtyřech letech od poslední desky "Trickster" si připravil pro fanoušky novinku – album s názvem "Saisei". Saisei má v japonštině hned několik významů, patří mezi ně třeba "znovuzrození", "obnovení" nebo "hraní" ve smyslu hraní hudby a tvorba umění.

Krush


Pro Krushe je to první deska, kterou vydává ve své nové éře. Během covidové pandemie věnoval čas hlavně sám sobě a sebereflexi. Zdokonaloval se, snažil se překonat a osamostatnil se. Na své nové nezávislé cestě chce především podstatu "saisei" uctít a naplnit a chce vdechnout svojí tvorbě nový život. Přijďte se přesvědčit, jak se mu to daří!

FB event

www.musicbar.cz

www.facebook.com/lucernamusicbar

www.instagram.com/lucernamusicbar

 
DJ Krush představí v Lucerna Music Baru nové album

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016