PARTYINFO

 

LOVE + TANGERINE W/ FATTY M / CHEWCHEW (DE) / MALACHI CONSTANT / MITOTE / TERESI / THEO

Datum konání:
16.06.2023 - pátek
Místo konání:
Praha - Bike Jesus
DJs:
CHEWCHEW (DE), Fatty M, Malachi Constant, Mitote, Teresi, Theo, Pavel Aeling, True Detective, S.tian
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 19:00, vstup: předprodej: GoOut.net

 
 
Druhý díl párty LOVE již zítra

LOVE je nová klubová noc pod taktovkou Fattyho M v pražském Bike Jesus. Největším posláním hudby je spojovat a vyvolávat emoce. Síla lásky vládne tam, kde srdce bijí v jednotě, ponořené do pozitivní energie. V pátek 16. června se LOVE setká s TANGERINE - další novou klubovou nocí ve městě, která vás vezme na eklektickou cestu tanečním parketem. Toto spojení přináší barvy a hudbu mnoha nálad a žánrů. Zažijte dokonalou a šťavnatou hudební smršť a připojte se ke smyslové hostině, která ve vás vyvolá touhu zažít mnohem víc.

 

Hlavní stage ovládne Fatty M se svými kumpány za mixážním pultem. Milan stojí za skvělými pražskými warehouse akcemi Komiks, kde vystupovali umělci jako Palms Trax, Floorplan, Fantastic Man, Omar S, Steffi, Marcel Dettmann, San Proper, Tom Trago a další. Stále je také rezidentem v legendárním klubu Roxy. Jeho kariéra začala v roce 2004 díky fascinaci street artem a graffiti, která se brzy vyvinula v hlubokou lásku k elektronické hudbě od Hip Hopu po Chicago House a Detroit. Jeho široké hudební znalosti napříč mnoha žánry z něj dělají velmi všestranného DJe a v současnosti je jedním z nejvytíženějších DJů v Praze.

V roce 2019 vystoupil na debutu Boiler Room Prague a rovněž vede hudební vydavatelství FM Label, který znovu propojuje žánry a staví mosty mezi hudbou, módou a designem. To vše vychází z jeho vize, kde je silně zakořeněná láska k Hip-Hopu a House Music. FM Label podepsal smlouvu s umělci jako Egyptian Lover, Credit 00, Fett Burger, Olsvanger a jeho vlastním projektem Detente 2020. Debutové EP bylo na Clone vyprodáno během pouhých pár dní. Spolu s ním všechny tanečníky provedou nocí skvělí DJs Mitote, Malachi Constant, Theo, True Detective a S.Tian.


Tangerine se zhostí hudební selekce na druhé Revolution stage. Svým barevným hudebním výběrem rozproudí pozitivní energii nejen Teresi a Pavel Aeling. Z Berlína dorazí skvělá selektorka a DJka ChewChew. Ta je známá svým jedinečným stylem a všestranným přístupem, který hladce spojuje různé žánry jako Downtempo 90. let, House, Tribal a Funk. Sety ChewChew vždy posouvají hranice a objevují nové zvuky, což odráží její neúnavnou snahu o inovace a kreativitu. Ať už se prokousává vinylem, nebo vytváří nový set, vnáší nakažlivou energii a nadšení do všeho, co dělá. Tohle bude eklektická jízda!

 

Hudební jízda odstartuje pod širým nebem už od 19:00 a pokračovat se bude až do brzkého rána.

FB event

Předprodej vstupenek najdete zde:

GoOut

Resident Advisor

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016