PARTYINFO

 

TANGERINE W/ LEON PARD, NILL GARÇON, PAVEL AELING, TERESI, SAMMY BOYKO

Datum konání:
21.01.2023 - sobota
Místo konání:
Praha - Planeta Za
DJs:
Leon Pard, Nill Garçon, Pavel Aeling, Teresi, Sammy Boyko
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 23:00, vstup: do půlnoci 200,- Kč / 250,- Kč poté

 
 
Nová párty Tangerine je za dveřmi

Nový rok a s ním spojený nový koncept hudební noci představující nejen zajímavé hosty, ale především vytříbenou hudební selekci. To je Tangerine!

 

Tangerine je nocí, kde neexistují žádné hranice a předsudky. Nocí, kde není místo pro rasismus a v neposlední řadě nocí plnou zajímavé hudební selekce nejen v rámci disca nebo house music od pečlivě vybraných hostů. Inspirace pochází nejen z obalů rozličných balearic desek, ale také od "dreamy" elektronické kapely ze sedmdesátých let jménem Tangerine Dream. Teresi pro první vydání své nové klubové noci nyní zvolila místo, jež rezonuje pražskou hudební scénou, a které definuje hlavní myšlenky konceptu Tangerine parties. Tím místem je vršovická Planeta Za, komunitní prostor, který spadá pod pražský klub Ankali.

Tangerine


Ke startu prvního hudebního expresu, jenž odstartuje v sobotu 21. ledna, přijalo pozvání pět hudebních nadšenců, kteří se na pražské DJ scéně pohybují už pěkných pár let. Za mixážním pultem se v průběhu noci prostřídají Leon Pard, Nill Garcon, dvojice Pavel Aeling b2b Teresi, nebo Sammy Boyko.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016