PARTYINFO

 

MEZIPATRA WARM–UP: PLANNINGTOROCK, JENYS, NEVINNOST

Datum konání:
27.10.2022 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Meet Factory
DJs:
Planningtorock, Nevinnost
Live:
Jenys
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 20:30, vstup: předprodej: 290,- Kč www.meetfactory.cz, GoOut.net, 350,- Kč na místě

 
 
Planningtorock a další na zahřívacím večírku Mezipater

Warm–up párty letošní 23. edice queer filmového festivalu Mezipatra proběhne ve čtvrtek 27. října ve smíchovské MeetFactory

 

Kolaborativní večírek, který se uskuteční pár dní před začátkem samotného festivalu, představí tři výrazná jména zahraniční i lokální queer hudební scény. Po dlouhých sedmi letech se do Prahy vrací Planningtorock se svým eklektickým DJ setem, který naposledy v roce 2017 roztančil tehdejší holešovický klub Neone (R.I.P. a zároveň welcome back!). Svůj lucidní live set snoubící krystalické EDM, chytlavé popové melodie a zmutované vokály z Paříže úplně poprvé přiveze Jenys, jejíž debutové EP "S​.​ncerity" vyšlo vloni na labelu HIGH HEAL. Line–up uzavírá pražská DJka a hudebnice Nevinnost, členka crew Future Jiskří, jejíž singl "MILKSHAKE SODA BURGER FRIES" se stal titulním trackem letošní kompilace "Future Jiskří vol. 1".

Planningtorock


23. ročník festivalu Mezipatra si klade za cíl Prolomit ledy. Téma odkazuje k vystoupení z komfortní zóny a k odvaze, která je nutná pro překonání vlastního stínu. Přesně to se daří hrdinům*hrdinkám 71 snímků, které festival představí na velkém plátně 3. – ⁠10. listopadu v Praze a 11. – ⁠18. listopadu v Brně. Kompletní program Mezipater naleznete zde.

FB event

foto: Jørgen Paabu 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016