PARTYINFO

 

CONNEXIONS W/ DANVERS (UK)

Datum konání:
14.06.2022 - úterý
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Danvers (UK), Teresi, Pavel Aeling
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 21:00

 
 
Polovina britských Kassian již v úterý v klubu Cross

Danvers, polovina britského dua Kassian, míří do pražského Crossu s jedinečným výběrem toho nejlepšího ze současné house music...

 

Londýn stále platí za kolébku elektronické hudby. Elektronický projekt Kassian, jenž tvoří dvojice Warren Cummings a Joe Danvers se na house scéně etabloval roku 2019 skvělým EPčkem "The Premise" na značce Heist Recordings pod vedením věhlasných Detroit Swindle. Dvojice poté vytvořila trvalou spolupráci s legendárním londýnským vydavatelstvím a obchodem Phonica Records, přičemž jejich releasy najdeme na známých labelech, jako jsou Shall Not Fade, Heist Recordings, nebo PETS Recordings. Jejich show na uznávaném londýnském Balamii Radio se těší velké oblibě fanoušků, kdy za vše hovoří i skvělí hosté jako například Cinthie, Dam Swindle, Laurence Guy a mnoho dalších.


Jako DJ support se za mix postaví pražská Teresi, která má za sebou mnoholeté zkušenosti nejen s hraním, ale věnuje se i promotérské činnosti. Za dobu svého působení na scéně si stihla zahrát v mnoha českých klubech a barech, několikrát však vystupovala i v Holandsku. Její pestrá taneční selekce jistě nikoho nenechá chladným. Spolu s Teresi se pak za mixem objeví také Pavel Aeling, kterého můžete znát z prostředí pražských klubů a barů. Do Crossu nyní zamíří se svou selekcí disca a house music.

Více informací najdete v eventu na Facebooku nebo na webu Resident Advisor.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016