PARTYINFO

 

ECLECTICA

Datum konání:
28.05.2022 - sobota
Místo konání:
Plzeň - Papírna
DJs:
Eva Porating, Wobbler, Diom, Leoht
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 20:00, vstup: majitelé "secret card" 150,- Kč / ostatní 200,- Kč

 
 
Další Eclectica již zítra v Papírně

V západočeské metropoli, konkrétně plzeňské Papírně, se tuto sobotu 28. května odehraje již čtvrté pokračování nevšední hudební noci s názvem Eclectica. Tu zde rozjel plzeňský DJ Leoht za účelem přinést na západ Čech nevšední zážitek v podobě audiovizuální noci plné kvalitní a pestré undergroundové elektroniky, kde žánry nemají hranice. Zároveň se jedná o poslední vydání před letní pauzou, dle informací se bude zkoušet i nový zvuk, a line up bude také neméně zajímavý. Důvodů, proč si udělat sobotní výlet za hudebními zážitky, je tedy více než dost.

 

Hlavním hostem nyní bude rezidentní DJka pražského klubu Ankali. Eva Porating pochází ze Slovenska, na své cestě do středu Evropy nějaký čas aktivně působila v Brně, kde byla zapojena do produkce událostí s názvem MUAH! a lokálního record shopu. Poslední roky stabilně vystupuje v předních českých klubech, na alternativních festivalech a pravidelně je zvána i za hranice republiky. V jejích setech uslyšíš skladby, se kterými si Shazam stěží poradí, její selekce představuje neměřitelné množství hodin, které za roky poslechu a hraní hudby nasbírala. Jako každý host Eclecticy má i Eva svůj autentický zvuk, kterým se odlišuje od zbytku českých DJs. Posluchačům internetového radia Punctum přináší spousty zajímavé hudby, ke které se běžný posluchač jen tak nedostane. Zde pravidelně vysílá v rámci pořadu Anemone, záznamy z živého vysílání pak nahrává na svůj SoundCloud profil.

Eclectica


Jako další host se představí talentovaný mladík, který vystupuje pod jménem Wobbler. Ten našel zálibu ve sbírání hudby, která se lisuje na vinyl a z desek samozřejmě také mixuje. V jeho asfaltové kolekci najdete různé taneční i poslechové rytmy, často reprezentující současnou britskou elektronickou scénu. Mezi jeho oblíbené značky patří například věhlasné vydavatelství Livity Sound, jehož releasy jistě nebudou v sobotu ve vinyl bagu chybět.

Večer doplní plzeňská dvojice Diom a Leoht, jejichž znamenitý hudební vkus a pestrá selekce rovněž slibují nevšední hudební prožitek.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016