PARTYINFO

 

LBD SOUNDS X ETHNO SERVICE RELEASE

Datum konání:
28.05.2022 - sobota
Místo konání:
Praha - Planeta Za
DJs:
Andrea Dare, Mr Landfeust, Olinstvi
Live:
Ethno Service, Aras
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 19:00, vstup: 200,- Kč / 250,- Kč

Line-up:
outside:

19:00 Mr Landfeust
20:00 Andrea Dare
21:00 Aras live

inside:

intro & mic + kanape - pozvaní hosté z redakcí / radia

20.00 poslech alba
22.00 Parle G live
22:45 GWD live
23:30 Andrea Dare
01:30 Olinstvi
02:30 Mr Landfeust
04:30 B2B
06:00 End
 
 
Label LBD sounds v sobotu pokřtí již sedmou kazetu

V sobotu 28. května se uskuteční celovečerní křest v pořadí sedmé dlouhohrající kazety multižánrového hudebního vydavatelství LBD sounds v prostorách Planety Za, pražského klubu Ankali. Na programu je poslech celého alba, živé performance a DJ sety.

 

Ethno Service je projekt dvou pražských producentů GWD a Parle G. Jejich společné album s názvem "NMA" vychází 27. května 2022 v limitované edici na dlouhohrající kazetě a na všech digitálních a streamingových platformách. 


V pořadí sedmá dlouhohrající kazeta multižánrového hudebního vydavatelství LBD sounds je výsledkem několikaleté studiové spolupráce obou autorů, obohacené zkušenostmi z živých vystoupení (např. na Lunchmeat festivalu). Přináší jejich vlastní autorský rukopis, jako jsou experimentální zvukové aranže s nezaměnitelnou atmosférou, hutné perkuse a pomalé zlomené rytmy. Šest originálních kompozic doplňují dva remixy. První, od stálice pražské elektronické scény Exhausted Modern pod jeho novým pseudonymem Oblaka, se nese v duchu nestárnoucího vlivu jungle & drum’n’bassu. Druhý vznikl pod rukama zvukové voodoo čarodějky Lucie Štěpánkové alias Avsluta, původem z Čech, momentálně působící v Londýně, a uzavírá celé mini album remixem s astrálně uvolněnou atmosférou. Celý projekt neustále balancuje na hranici mezi poslechovou a taneční formou elektronické muziky a zůstává jen na posluchači, která z variant je mu bližší.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016