PARTYINFO

 

TECHNO BAZINGA

Datum konání:
16.04.2022 - sobota
Místo konání:
Pardubice - ABC Klub
DJs:
T78, PETDuo, Shadym, Orbith, Dominik Gehringer, Miquel, Nancy
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

vstup: předprodej: Ticketstream.cz

 
 
Techno Bazinga proběhne již v sobotu

Již tuto sobotu 16.4. proběhne v legendárním L-Klubu v Pardubicích nová akce s názvem Techno Bazinga. Těšit se můžete na italského DJe a výborného producenta T78, PETDuo, Shadym, z českých DJs pak zahrají Orbith, Dominik Gehringer, Nancy a další.

 

V lednu 2020 měl T78 10 tracků na Beatportu, které se pohybovaly mezi Techno Top 100. První příčku získal díky skladbě "Hardcore", kterou vydal pod labelem Filth on Acid. Nebyla to žádá výjimka, protože během celého předchozího roku útočila jeho produkce na přední příčky techno hitparád, kam jeho tracky přicházely a opětovně se vracely, což z něj udělalo celkově pátého nejlépe prodávajícího autora na Beatportu! Jeho singly podporují DJs jako Carl Cox, Pan-Pot, Richie Hawtin, Amélie Lens a mnoho dalších. Miliony fanoušků po celém světě též rádi streamují jeho hudbu, na Spotify má v průměru 450 tisíc posluchačů každý měsíc, a tracky jako "The Antidote", "Megator", "AC/ID" nebo jeho remix "The Outsiders" pro Christiana Cambase dosáhly přes 5 milionů streamů. Je pak celkem zřejmé, proč je obvyklým hostem v editorském playlistu Spotify Techno Bunker. Jeho schopnosti nejsou omezeny pouze na produkci. Je i mimořádně zdatný DJ; jeho sety jsou vždy vzrušujícím představením, protože se dokonale napojí na publikum, přičemž předvádí svou skvělou produkci.


T78 zvedl laťku v techno žánru i se svým vlastním labelem Autektone. Již po pouhých třech letech se label umístil na jedenácté příčce v seznamu nejprodávanějších techno labelů na Beatportu. Snaží se do elektronické hudby vnést neotřelý a svěží přístup jako DJ i producent. Sám k tomu říká: "Každý den dostáváme spoustu vynikajících techno skladeb a proto jsme se společně s týmem Autektone rozhodli vydávat více kvalitní muziky od respektovaných autorů i nových, mladých talentů, kteří táhnou techno scénu pro celou další generaci posluchačů. Chci vytvořit label, který objímá ducha elektronické taneční hudby z konce devadesátých let. Období, kdy hudba nebyla tak rozdrobená a škatulkovaná, a DJs byli všestranní a nevázaní. A zatím se nám daří!" Od roku 2020 vydal Autektone spoustu vynikající produkce od A*S*Y*S, Fatimy Hajji, MOTVS, ROBPM, Nushy a dalších, velice slibných i dobře etablovaných jmen na techno scéně. T78 provozuje i vlastní podcast ONLYBOMBS. Stačí se připojit a zjistíte, jaké bomby mu tikají v hlavě!

 

PETDuo není třeba představovat. Anna s Davidem přijedou zahrát v jejich novém projeku Resistohr v našláplém techno setu, který vás zaručeně překvapí. Vzácné elektronické duo má významný dopad na hudební scénu, ale ještě vzácnější je, že pomáhá propagovat starý žánr již po 20 let.

 

Aleš Gehringer / Orbith patří mnoho let k nejvýraznějším postavám české taneční scény. Aleš si zkrátka dokázal získat party people na svou stranu, a to nejen díky svým promyšleným setům, ale také díky spontánnímu a energickému vystupování. Jeho přátelská komunikace s publikem nesmí v Pardubicích chybět.

Královéhradecký DJ Miquel se ke hraní dostal v roce 1995. Ze začátku to byly jen diskotéky, ale už během roku 1996 se dostalo i na první ryze taneční akce, kde hrál trance a house. Jeho DJské začátky jsou spojeny především s pardubickým L-Klubem a s klubem DISCO 2001 v Hradci Králové (dnes funguje pouze jako disco club). Stal se také jednou třetinou projektu Balistix, se kterým vystoupil např. na prvním Summer Of Love (1997). Jejich hard trance se docela chytil, o čemž svědčí hodně setů, které poté v letech 97 - 99 odehráli a vydané album u dnes již neexistujícího Virtual Labelu. Melodické techno. Přesně tím odstartuje večírek v L-Klubu...

Dvacetiletý talentovaný domácí producent Dominik Gehringer začal produkovat hudbu v 16ti letech a od začátku si byl jistý, že kromě DJ setů chce také hrát živě. V roce 2018 vydal své první EP "Dione Planet" a o půl roku později odehrál svůj první live set na největším festivalu elektronické hudby v České republice Beats for Love, a stal se tak nejmladším interpretem festivalu v jeho historii. Rok 2021 je pro Dominikovu dosavadní kariéru nejdůležitější! Remixoval nizozemského producenta Rodga s jeho trackem "Escape" a podepsal své EP na labelu Nora En Pure Purified, který měl masivní podporu od Nory En Pure na jejím turné po USA a také v její rádiové show Purified.


Facebook

vstupenky

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016