PARTYINFO

 

MINI.MUSIK W/ LEE BURTON (GR)

Datum konání:
28.02.2020 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Lee Burton (GR), Schwa (Beef Records), Neighbour (mini.musik), indigo (mini.musik), Ziggy (mini.musik), DemiJohn (mini.musik), Pablo Alzabar (mini.musik)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 22:00, vstup: předprodej: 100,- Kč, na místě: do 23:59 150,- Kč / poté 190,- Kč

 
 
Čtyři důvody, proč v pátek vyrazit na Lee Burtona

V zrekonstruovaném Dance Clubu pražského Chapeau Rouge, nesoucím minimalistický nádech berlínských klubů, vyniknou rytmy žánrů minimal a deep house pod hlavičkou projektu mini.musik... Hostem klubovky mini.musik bude řecký rodák, žijící v Berlíně, Lee Burton. 

 

Vlastním jménem Lefteris Kalabakas je DJem, producentem a spolumajitelem labelu Audiorama. Tento multitalentovaný hudebník vyniká svým autentickým zvukem plným analogových melodií a emotivních nálad. Své debutové album s názvem "Busy Days for Fools" vydává Lee v roce 2012 a získává na něj pozitivní ohlasy. Následují releasy na značkách Taverna Records, Dis Dat či labelu Raum Musik, který se pro něj stal následně domácím. Od Leeho se můžete těšit na set, který vezme na výletní plavbu vodami současného minimal housu, jenž vás vtáhne a nenechá opustit taneční parket.



Lee Burton - "Circadian Rhythm"

Denis Kaznacheev - "Rubin Ford Effect (Lee Burton remix)"

Kam jinam pozvat jednoho z nejtalentovanějších producentů současného minimal housu, než do Dance Clubu pražského Chapeau Rouge? 

Dance Club prošel relativně nedávno masivní rekonstrukcí, díky které dostal nádech berlínských klubů s temnou avšak intimní atmosférou. Jeho minimalistický design podtrhuje unikátní osvětlení na míru, jež má na svědomí studio MDMA architects, jehož spolumajitelka Ing. arch. V. Nagyová říká: "Minimalismus není jen fráze, je to životní nastavení, což v architektuře platí dvojnásob."

Kromě designu a osvětlení bude na vaše emoce, uši a celé tělo působit kvalitní, zvukově čistý, silný avšak neohlušující soundsystem značky D&B Audio. Což je kombinace, která je předpokladem kvalitního klubového prožitku.


Druhým hostem, avšak neméně významným a muzikálně zručným budem DJ Schwa

Mezi přáteli důvěrně oslovovaný "Šwáčko" má za sebou bohatou hudební kariéru. První, avšak zásadní, úspěch zaznamenal díky albu "Soul Machine", které se umístilo mezi TOP 50 alby roku 2012 v prestižním DJ Magu. Od té doby vydal Schwa řadu kvalitních releasů, jak na svém vlastním labelu Beef Records, tak na značkách jako Compost Black, XLR8R, Flight Recorder, Otake, Large... Schwu znáte též díky dnes již kultovní párty Komiks, kterou pořádá společně s Fatty M a Lumierem. Schwa bude připravovat parket Leemu a určitě se máte na co těšit. Jeho hudební selekce je široce rozkročená a umí empaticky vycítit tu správnou náladu na parketu a tu skrze mix nastolit.




Zbývající DJ sloty obsadí rezidenti a pořadatelé noci mini.musik DJs.

Kdo, že to vlastně ti mini.musik DJs jsou? Možná jste zaznamenali jejich první dvě párty na sklonku roku, které hostily italského Viceversu a ruského Pavla Iudina. Těmto akcím předcházela čistá náhoda, která svedla dokupy osudy pěti DJs, kteří se rozhodli rozvlnit vody underground house scény. Jejich cílem je představovat pražskému publiku neokoukané tváře z ranku deep, minimal a micro house, podporovat místní scénu a přispívat k jejímu rozvoji.

Za nepříliš dlouhou dobu působnosti mini.musik si již zvládli splnit svůj berlínský sen a zahrát si v únoru v klubu Der Weiße Hase a čeká je v březnu vystoupení v rakouském Innsbrucku. Na to, že se nejedná o žádné "oldschoolery", tak mají v součtu nahráno více jak 35 let a většina z nich se drží starého dobrého vinylu.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016