PARTYINFO

 

VOLNEJ PRŮBĚH CROSSEM 16: INSTRA:MENTAL / BODDIKA

Datum konání:
07.12.2019 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
VP stage: Instra:mental, Boddika, Annita, VP DJs (Stanzim, AhZ, Rade, Touchwood, Nitrous)
Shotgun festival stage: Oli_N, Toomuch, Mooris, Møreti
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 20:00, vstup: 250,- Kč do 22:00 / 300,- Kč poté

 
 
Instra:mental, Boddika a Chris Su o víkendu v klubu Cross

To, že podzim k Vánocům spěchá tak, že se ani nenadějeme, se opakuje každý rok. Každý rok se divíme, jak rychle se přiblížil adventní čas a nejinak tomu je i nyní. Krkonoše pocukroval první sníh a do Crossu o prvním prosincovém víkendu přicestují velká jména elektronické scény.

 

I do Crossu se ve čtvrtek podívá Mikuláš. A hudebně ho podpoří na hlavní stage hned trojice hudebních projektů: Inau zarapuje o tom, jak vidí sebe a svět, Permon Balet Superstar vás vtáhnou do svého psychedelického šamanského víru a Hell Paso vám do hlav zatlučou pár stovkových hřebíků. O patro níž bude vše pod taktovkou D´n´B večírku Drum Bounce, v jehož rámci zahrají Volume Plus, Houbass, R-Flyer, Skáčko a Chombo.

Cross


Neurocells aneb zavedený neurofunk mejdlo v Crossu klub rozseká tenhle pátek. A to poctivým "drumbácem" na obou pódiích: dolní stage bude mít na starosti parta Bassdrop se svými hosty. Jmenovitě Adepth, Blofeld, Magicka, Ejdm, za hosty pak Soulparts, B-Daak, Madwy, Woice a Backside. Nicméně to hlavní se odehraje na horním pódiu, kde zahraje legendární techstep producent z Maďarska, člen ještě legendárnější sestavy Tactile, Chris Su, tentokrát s podporou MC Fedora. Druhým "spešl hostem" bude TR Tactics za label Mainframe. Podporou jim budiž DJ Cockroach a sestava z DBear Records: John Simon, Beast:Mode, Morphose a Awaker a další.

Cross


VPX neboli Volnej Průběh Crossem nebývá v Crossu často, pokaždé však jde o hudební lahůdku pro pokročilé. Tím spíš, že tuto sobotu ČR poprvé navštíví britské duo Instra:mental a to v plné sestavě. A protože by byla velká škoda nevyužít tyto skvělé umělce víc, můžeme se těšit i na techno set od superstar Boddika na dolní stage. Ale popořádku: horní stage se ponese ve stylech  halfstep/autonomic/microfunk v podání VP DJs Nitrous, Rade, Touchwood, Stanzim a AhZ, které podpoří jediná dáma těchto stylů u nás, Annita. Boddiku na dolní stage podpoří Shotgun Festival duo Mooris a Moreti ještě spolu s DJem TooMuch. Víkend nabitý k prasknutí, tak neváhej a přijď. A k tomu si dej třeba super špenátovou pizzu, jeden z highlightů Kavárny klubu Cross.

FB events:

https://www.facebook.com/events/834391306981349/

https://www.facebook.com/events/1014911092196737/

https://www.facebook.com/events/399109947415024/

https://www.facebook.com/events/540612256709045/

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016