PARTYINFO

 

METRONOME FESTIVAL PRAGUE

Datum konání:
19.06.2020 - 20.06.2020
Místo konání:
Praha - Výstaviště
Live:
Underworld
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 14:00, vstup: předprodej: www.metronomefestival.cz

 
 
Přesun show Underworld na rok 2021 potvrzen Metronome Prague se posouvá na příští rok
Underworld se představí na Metronome Festivalu 2020

Oznamujeme první zahraniční hvězdu festivalu Metronome. S novou deskou přijedou Underworld! "Bude to neopakovatelná a největší show, jakou jsme kdy předvedli," tvrdí skupina...

 

Cardiffské elektronické duo Underworld působí na scéně bez jednoho roku třicet let, přesto jde o kapelu maximálně aktuální, která je na scéně neustále přítomna a neuvěřitelně zdařile formuje tvář moderní hudby. Nové album "Drift Songs" vydává po třech letech. "Jsme velmi šťastni, že se nám podařilo získat tak živou a aktuální skupinu. Skupinu, která je symbolem pro mnoho generací, a přitom je naprosto moderní. Její nové album očekávají miliony fanoušků a my jsme opravdu rádi, že jej představí právě v Praze, našemu domácímu publiku a ve své životní formě. Underworld si naši fanoušci toužebně přáli a jsme hrdí, že jsme jejich přání dokázali vyjít vstříc," říká David Gaydečka, ředitel Metronome Festivalu.

Underworld


Underworld tvoří dvojice Karl Hyde a Rick Smith. Na scéně působí od roku 1980, přelomová pro ně byla třetí deska "Dubnobasswithmyheadman", jež přinesla například hity "Cowgirl" nebo "Dark & Long", kterými se kapela jasně přihlásila k probíhající rave revoluci. Megahit "Born Slippy" vyšel v roce 1995, režisér Danny Boyl ho proslavil díky filmu Trainspotting.


V prodeji je omezený počet 2.000 vstupenek za 1.590,- Kč, zakoupit je můžete zde.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016