PARTYINFO

 

RHYTHM OF LIFE WITH ROCKWELL

Datum konání:
12.09.2019 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Rockwell, Counterstrike, Hybris, 2K, Thez, Rido
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 21:00, vstup: předprodej: GoOut.net

 
 
Na Rhythm of Life pro dobrou věc

Další noc Rhythm of Life je tady. Po několikaměsíční pauze se ve čtvrtek 12. září v pražském klubu Cross rozduní drum and bass v diktátu nejen hlavní hvězdy večera – britského producenta a skvělého DJ Rockwella. A bude toho ještě víc. Buďte u představení nového labelu Rido Music a podpořte vznik výjimečného multimediálního projektu ERUTUF producenta Rida.

 

Cesta za tvůrčí svobodou

Špička českého D´n´B a producent Rido si splnil sen. Založil si svůj vlastní label. Proč? "Chci dělat barevnější hudbu, což se ne vždy potkává s představami vydavatelství. Chci vydávat věci, které budou pořád kvalitní, ale nebudou podléhat žádným kritériím." Label se bude primárně zaměřovat na jeho vlastní produkci a projekty, na kterých bude spolupracovat s dalšími interprety.

Rido

Jako první věc pod labelem Rido Music vznikne unikátní multimediální projekt ERUTUF, ve kterém půjde o propojení hudby s realistickým 3D příběhem. "Mou dlouholetou láskou byl vždycky film, hlavně sci-fi, a hudba, a tak jsem léta přemýšlel, jak by se daly propojit. Nakonec myšlenka uzrála natolik, že jsme se rozhodli si vytvořit takový projekt sami. Navíc jsme rádi, že se partnerem projektu stal Red Bull, protože nám dodává fantastickou energii," přibližuje Rido. Premiéra ERUTUF proběhne 24.1. 2020 v divadle Archa.

Rido

Benefice, která má smysl

Čtvrteční akce bude mít benefiční charakter. Veškeré vybrané vstupné půjde na realizaci projektu ERUTUF. Vstupenka bude v prodeji za symbolických 150,- Kč, ale je zcela na vás, kolik a zda přihodíte navíc.

Rido

Od 21:00 večer do 6:00 ráno se o vaši zábavu v klubu Cross kromě Rockwella postarají ještě Rido, Counterstrike, Hybris, 2K a Thez. Doplní tak řadu významných hostů, kteří naplnili lineup Rhythm of Life v minulých letech, mezi něž patří Leeroy Thornhill, bývalý tanečník The Prodigy, ikona světového D´n´B DJ Grooverider, britská legenda DJ Die, DJ Optiv nebo DJ SL2.

Přijďte prožít výjimečný večer s tím nejlepším, co současný drum and bass nabízí, a podpořte vznik netradičního multimediálního projektu.

Facebook event

Teaser ERUTUF

DJ Rockwell - "Detroit"

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016