PARTYINFO

 

LIQUID SPIRIT /W NIXON GRAY (IR)

Datum konání:
14.09.2019 - sobota
Místo konání:
Praha - Jilská 22
DJs:
Nixon Gray (inHabit Recordings, Boey Audio), Tom Runky (Liquidní Kru), Stanjah (Liquidní Kru / Drumy i Nedrumy), Settler (Liquid Spirit Crew), Etienne (Liquid Spirit Crew)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 21:00, vstup: zdarma

 
 
Nixon Gray ozdobou sobotní párty Liquid Spirit

Čas letních akcí je nenávratně pryč a klubová sezona se pomalu otevírá. Kluci z pražské partičky Liquid Spirit se rozhodli ji otevřít ve velkém stylu! V sobotu 14. září se podzemní prostory klubu Jilská 22 rozezní ve zlomených rytmech drumandbassu, přesněji jeho subžánrů, jako jsou liquid funk a deep, ale nebude chybět ani pořádný jungle! Kromě kluků z Liquid Spirit dorazí i zástupci rovněž pražské Liquid DnB Crew a jako hlavní host z dalekého Irska jedna talentovaná DJka, která se v našich končinách objeví vůbec poprvé v historii. Ale hezky popořadě!

 

Jak už jsme naznačili výše, až z dalekého Irska dorazí zahrát talentovaná DJka jménem Nixon Gray. Ta se usadila především v deepovějších polohách drumandbassu, které kombinuje s melodickým liquid funkem a zpívanými věcmi. Mimo jiné si zahrála na slavném chorvatském festivalu Membrain a je členkou hudebního vydavatelství inHabit Records. Vaše zrakové i zvukové smysly budou v tomto případě jistě potěšeny!



Jako další zahraje dvojice zastupující pražskou Liquid DnB Crew, která již dlouhá léta pořádá své klubové noci v klubu Cross. Za dobu svého působení českému publiku tato crew představila celou řadu zahraničních hvězd, jména jako Commix nebo Calibre hovoří za vše! V Jilské toto uskupení zastoupí zakladatel Liquidní krů Runky spolu s nejmladším přírůstkem, jímž je Stanjah.



A samozřejmě nesmí chybět ani zástupci pořadatelské Liquid Spirit Crew, dvojice Etienne a Settler, který momentálně sídlí v irském Dublinu a nyní po delší době zase navštíví Prahu. Těšit se můžete na ty nejšťavnatější melodie liquid funku, soulful drumandbassu i deepu!



Takže si zapište do notýsků, sobota 14. září, Music club Jilská 22, drumandbassová noc Liquid Spirit!

Vstup zdarma, těšíme se na vás!

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016