PARTYINFO

 

LIQUID SPIRIT - BALLADS SHOWCASE

Datum konání:
16.05.2019 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Jilská 22
DJs:
Promenade (BNCexpress), Misha Freshin (inHabit Recordings), Stanjah (Liquidní Kru, Shadowbox, Drumy i Nedrumy), Etienne (Liquid Spirit Crew), Settler
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 21:00, vstup: zdarma

 
 
Liquid Spirit v Jilské 22 se zahraničními hosty

Pražská drumandbassová partička Liquid Spirit ve čtvrtek 16. května zakotví v pražském klubu Jilská 22 se svou pravidelnou nocí zaměřenou na atmosferický liquid funk, soulful drumandbass a hutnější deep. Dvojice Settler a Etienne si tentokrát pro své fanoušky připravila speciální překvapení v podobě zahraničních hostů, přičemž jeden z nich zde představí své chystané debutové album "Ballads".

 

Prvním hostem není nikdo jiný než italský matador zlomené scény a šéf labelu BNCexpress DJ Promenade. Ten již nějaký ten pátek sídlí i se svou hudební značkou v Praze, přičemž stále vyhledává nové talenty drumandbassové scény. Letošní rok je pro něj velmi významný, protože chystá debutové album s názvem "Ballads", které právě v Jilské představí v exkluzivním showcase setu.
 


Dalším hostem je zástupce irského drumandbassu Misha Freshin, talentovaný DJ a MC v jedné osobě, zastupující hudební label inHabit Recordings. Drumandbass má v Irsku dlouholetou tradici, takže se můžeme těšit na nové hudební vlivy v setu, který vás jistě uchvátí svou jedinečnou atmosférou. Nebude chybět ani zástupce pražské Liquid DnB Crew Stanjah. Ten už dlouhá léta s Liquidní krů připravuje klubové noci Liquid Flights a Double Trouble v klubu Cross, přičemž měl tu čest zahrát si po boku nejedné legendy drumandbassové scény. Pestrá selekce s důrazem na atmosféru a emoce je u něj samozřejmostí.



A samozřejmě své sety zahrají i zástupci pořadatelské crew Liquid Spirit ve složení Etienne a Settler. Tato dvojice se po pražských klubech pohybuje už nějaký ten pátek, a jejich sety vždy stojí za to! Settler se navíc v Praze ukáže po delší době, kdy si u nás udělá dovolenou mezi svým angažmá v Dublinu, odkud si s sebou přiveze svůj bag plný čertvých vinylů.

Klubová noc Liquid Spirit – Ballads Showcase se uskuteční ve čtvrtek 16. května v music clubu Jilská 22. Pro další informace sledujte oficiální FB event a vstupné je nyní zcela free!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016