PARTYINFO

 

IMAGINATION FESTIVAL 2018

Datum konání:
24.11.2018 - sobota
Místo konání:
Praha - PVA Letňany
DJs:
Main stage 1: Imagination Drum & Bass: A.M.C, Emperor, Holotrope, Macky Gee, Maduk, Pythius vs. Gydra, Symplex, The Propotypes, The Upbeats, 3RDKND (Donny, Katharsys, Forbidden Society)
Main stage 2: Devastator Harder Styles: Andy The Core vs. Hungry Beats, Caine, Evil Activities, GPF, Gunz For Hire, Hatom, Keltek, Mandy, Mejsi, Sefa, Zatox, MC Ruffian
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 20:00, předprodej: GoOut: https://goout.net/cs/listky/imagination-festival-2018/djqc/, Festicket: https://www.festicket.com/pt/festivals/imagination-festival/2018/ I. vlna 790,- Kč včetně poplatků, II. vlna 890,- Kč včetně poplatků, III. vlna 990,- Kč včetně poplatků, IV. vlna 1.090,- Kč včetně poplatků, V. vlna 1.190,- Kč včetně poplatků, VIP vstupenky v průběhu září
 
 
Imagination Festival má kompletní line-up
Imagination Festival oznámil druhou fázi line-upu

Imagination Festival, který se uskuteční 24. listopadu v obrovských halách Výstaviště PVA EXPO v pražských Letňanech, nedávno odhalil první fázi line upu. Nyní odhaluje jména interpretů z fáze druhé.

 

Na Devastator Stage nesmí nikdy chybět alespoň jedna legenda. A proto s radostí oznamujeme, že na ní letos vystoupí nejlepší hardstyle DJ a producent z Itálie – Zatox. Jeho tvorba se pohybuje od mainstreamu až po rawstyle a při jeho neuvěřitelných setech si přijde na své takřka každý fanoušek hard dance muziky! V druhé fázi ho doplňuje belgická hardstyle DJka Mandy, která si podmanila v roce 2017 crowd svým trackem "Raggadrop". V první fázi jsme odhalili, že na Devastator Stage zahraje legendární hardcore projekt Evil Activities a reprezentant toho nejlepšího z uptempo hardcore a frenchcore, teprve osmnáctiletý Sefa.

Mezi novými přírustky Imagination Stage zveřejňujeme legii temnoty – 3RDKND, skládající se z tří drum & bassových producentů, jež se dala dohromady v létě roku 2018. Jména členů tohoto seskupení všichni D´n´B fanoušci jistě dobře znají, jsou jimi Donny, Katharsys a Forbidden Society. Pochodují těsně za interprety zveřejněnými v první fázi, mezi které patří jeden z nejlepších drum´n´bassových DJů současnosti – A.M.C, zakladatel labelu Liquicity - skvělý Maduk, reprezentant labelu Critical Music – Emperor a zástupce neurofunkové Blackout rodiny, mladý Pythius.

Imagination Festival je největší tuzemský halový festival soustředící se především na drum & bass, hardstyle a hardcore. Letos se uskuteční 24. listopadu v obrovských halách Výstaviště PVA EXPO v pražských Letňanech. Festival nabízí propojení moderních elektronických hudebních žánrů a jedinečný audiovizuální zážitek v délce 10 hodin na dvou pódiích s unikátním stage designem.

Vstupenky jsou v prodeji v síti GoOut, balíčky v síti Festicket. Cena vstupenek se zvyšuje spolu s vyprodáním každé z jednotlivých vln. Nyní je seženete za 990,- Kč včetně všech poplatků.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016