PARTYINFO

 

DJS 4 CHARITY 2018

Datum konání:
17.08.2018 - 19.08.2018
Místo konání:
Vodní cvičiště Hodonín
DJs:
Alexx, Bear, Chris Sadler, Cruz, Czida, Da Fresh (FR), Deepmorals, Dubler, Elwira, Fish, Hasik, iGOR, Jaqullin, Javas, Jeff B, Josh Singer, Kik, Kollmixx, Liner & Mark B, Lixx, Loudspeaker, Lucasch, Luis, Marcus Cooper, Martini, Mirkin, Orbith, Paul Hubiss, Paul La Poyd, Peter Pea, Phil Albedo, Qmann, Rado, Ronnie, Sayko, Slawe Zero, Strange Position, Tom Hades (BE), TRJN, VK studio, Vojte, Voodoo Piet, Vyos, X.Morph, You2 a další
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 16:00, vstup: celý víkend 300,- Kč / sobota 200,- Kč
 
 
Sedmý ročník DJs 4 Charity opět v Hodoníně

Ojedinělý festival elektronické hudby DJs 4 Charity si již vydobyl věhlas nejen mezi moravským publikem. Spojuje totiž lásku k tanci a elektronické hudbě s nezištnou pomocí lidem i zvířatům, kteří neměli v životě tolik štěstí jako ostatní.

 

Během svého sedmého ročníku událost znovu zamíří do Hodonína, kde ji bude hostit již vloni prověřený areál Vodního cvičiště. Návštěvníci mohou opět očekávat různorodé hudební scény v krásném prostředí za městem poblíž řeky Moravy, pohodovou až rodinnou atmosféru okořeněnou o tradiční charitativní vinotéku. V té se moravští vinaři každoročně předhánějí o přízeň publika těmi nejlepšími víny domácí produkce a sklízejí zaslouženou chválu. Výtěžek z vinotéky stejně jako z celého festivalu kompletně putuje na charitativní činnost.

DJs 4 Charity


Festival propukne v pátek 17. srpna 2018 a potrvá až do nedělního dopoledne. Letošní ročník pojali organizátoři jako návrat ke kořenům. Místo dalšího rozrůstání počtu hudebních pódií se zaměřili na skutečně osvědčenou DJskou smetánku z celé České republiky, kterou na třech scénách mohutně posílí také zvučná zahraniční jména. Bavit lidi a pomáhat potřebným tak budou více než čtyři desítky oslovených umělců a také již zmíněná charitativní vinotéka.

DJs 4 Charity


Pozvání zahrát a podpořit dobrou věc přijal dlouholetý DJ a světoznámý producent Tom Hades z Belgie. Navzdory své popularitě stále zůstává sympaťákem, který neváhá zaštítit český charitativní festival svou účastí. Zdatně sekundovat mu bude pojem francouzské elektronické scény a mistr tanečních melodií Da Fresh, který si v uplynulých letech svými legendárními sety podmanil například brněnský klub Fléda a který neúnavně vydává prudce taneční produkci s nezaměnitelným zvukem.

DJs 4 Charity


Z množství tuzemských hvězd určitě musíme zmínit jména jako Chris Sadler, Orbith, Sayko, X.Morph, Javas, Lixx, Jaqullin a další. A konečně nedílnou a již samozřejmou součástí festivalu DJs 4 Charity je úžasné a vyspělé publikum, které každoročně motivuje pozvané DJs ke skvělým výkonům a vytváří z festivalu DJs 4 Charity nezapomenutelný zážitek.

DJs 4 Charity


Účinkující na festivalu DJs 4 Charity 2018 (abecedně):

Alexx, Bear, Chris Sadler, Cruz, Czida, Da Fresh (FR), Deepmorals, Dubler, Elwira, Fish, Hasik, iGOR, Jaqullin, Javas, Jeff B, Josh Singer, Kik, Kollmixx, Liner & Mark B, Lixx, Loudspeaker, Lucasch, Luis, Marcus Cooper, Martini, Mirkin, Orbith, Paul Hubiss, Paul La Poyd, Peter Pea, Phil Albedo, Qmann, Rado, Ronnie, Sayko, Slawe Zero, Strange Position, Tom Hades (BE), TRJN, VK studio, Vojte, Voodoo Piet, Vyos, X.Morph, You2 a další.

DJs 4 Charity


Obecné informace k festivalu DJs 4 Charity 2018:

Non-stop hudební produkce po celý víkend

Autobusová zastávka u festivalu

Stanování ve stanovém městečku pro návštěvníky zdarma

Parkoviště s dostatečnou kapacitou přímo u festivalu

Několik hudebních scén

Čajovna a chillout stánek

Obchod nejen se suvenýry

Charitativní vinotéka s výběrem těch nejlepších domácích vín

Teplá jídla po celý den

Dobře zásobené bary

Vstupné na celý víkend 300,- Kč (PA+SO), případně 200,- Kč v sobotu


Odkazy:

Jak se dostat na festival

Fotky areálu festivalu

Web s podrobnostmi o tom, kam směřovala pomoc v minulých letech

FB událost


Akce se koná za finanční podpory Města Hodonín.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016