PARTYINFO

 

KAČEŘI FESTIVAL 2018

Datum konání:
17.08.2018 - 19.08.2018
Místo konání:
Březnice - Horčápsko - open air
DJs:
Horacio Cruz (ESP), B-Complex (SK), Pixie, Subgate, Roberto Chochola, N. Dee, Spiriakos, Jindřich Vacek, Sla_M, Tom P, Meli, Jakobeen, KRA-STRA sound, Fedy, Magenta Sound, Robo, Ona, Wasily, Czaryfug, Overdose Music
Live:
Pipes and Pints, Tune Circus (DE), Prago Union, Kapitán Demo, E!E, Cocotte Minute, Pawnshop, Branko´s Bridge, Pindy z gyndy, Roofers
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 17:00, vstup: předprodej: elektronický: goo.gl/FfHuUw, kamenný: Březnice: Tabák U Nuslů, Příbram: Cowárna, Pizzařství Fastfood, Rožmitál: infocentrum, Milín: knihovna, Dobříš: infocentrum, víkend: 400,- Kč, na místě 450,- Kč, pátek: 200,- Kč, sobota 300,- Kč (pouze na místě)
 
 
Kačeři představují další ročník festivalu a spouští předprodej

Léto se přiblížilo raketovým tempem a s ním i tradiční festival Kačeři. Pro třináctý ročník byl zvolen magický víkend 17. - 18. srpna 2018, místo zůstává stejné, Horčápsko u Březnice.

 

Celou zimu probíhal pečlivý výběr kapel a DJs, až z něj vzešla jedna z nejlepších sestav celé historie. Těšit se můžete jak na domácí, tak na několik zahraničních kapel a DJs. Na koho v srpnu přijedete do Kačerova? Lahůdek bude mnoho. Ať se jedná o navrátivší se punkovou kapelu Pipes and Pints, které budou zdatně sekundovat místní oblíbenci E!E. Rapovým zástupcem nebude nikdo menší než Prago Union, v současnosti jedna z nejoblíbenějších českých rapových skupin. Zahraničním headlinerem a zároveň velkým tahákem bude německá rocková parta Tune Circus. Dalším jménem, které je v poslední době velmi v kurzu, je postava Kapitán Demo, ten drtí jednu anketu za druhou. Pokud chcete trochu přitvrdit, těšte se na Cocotte Minute. Tato známá jména doplní další oblíbené regionální kapely.

Kačeři

Ke Kačerům patří samozřejmě také DJové. DJ stage se ponese v rytmech drum and bass, house, techno. Největším jménem mezi DJs je zajisté španělská techno hvězda z Malagy DJ Horacio Cruz, který vystupuje na nejznámějších světových festivalech. Pátečním jménem s velkým "J" je nejvýznamnější slovenský projekt B-complex. V letošním roce se představí ve speciálním setu. Dalším pátečním zvučným jménem je legendární DJ Pixie. Sobota bude patřit známým house a techno mistrům mixážních pultů, kterými jsou Subgate, Roberto Chochola, Spiriakos a spoustě dalších. Na DJ pódiu se představí na 30 DJs.




Nejlevnější celofestivalové vstupenky zakoupíte na internetu přes www.goout.cz nebo osobně: Březnice - Tabák U Nuslů, Příbram – Cowárna a Pizzařství fastfood, Rožmitál – infocentrum, Milín – knihovna a Dobříš - infocentrum.

Více informací naleznete na www.kaceri-festival.cz, na Facebooku nebo Instagramu.

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z festivalu Kačeři 2018 od stanjaha
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016