PARTYINFO

 

HOUSE CLASSICS VINYL EDITION

Datum konání:
11.05.2018 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Tzesar, Chris Kaufman & guest
Popis:
start: 23:00, vstup: 100,- Kč
 
 
Párty House Classics se vrací ke kořenům house music

Legendární klub a legendární zvuk house music. Takové spojení nabízí párty House Classics, která se koná 11. května 2018 v Radosti FX v Praze. Místo, kde se v roce 1992 pořádaly první house party v Česku, prošlo loni velkou rekonstrukcí a klub nyní disponuje moderním světelným parkem a špičkovým sound systémem FunktionOne. Párty House Classics se vrací ke kořenům house music a zaměřuje na taneční songy, které psaly historii house music po celém světě. Pojďte si připomenout mladá léta, atmosféru prvních mejdanů a nejlepší období house music. House Classics je nová noc v Radosti FX, na které se hraje výhradně z vinylů, připomíná zásadní klubové tracky od 90. let až po přelom milénia. Residentní DJs párty House Classics jsou lidé, kteří mají nejen velký vztah k hudbě a DJingu, ale jsou také ostřílení producenti house music; DJ Tzesar a Chris Kaufman. Představme si je:

 

TZESAR

TZESAR je producent, majitel hudebního labelu a multižánrový DJ. Poprvé se postavil za gramofony v roce 2002, v té době začíná pořádat první techno a house parties. Podílel se na organizaci mejdanů v klubech po celé republice včetně stage produkce a warm up parties k legendárnímu festivalu Summer of Love. Působil také jako redaktor tanečního časopisu XMAG. TZESAR je producent, který má na svém kontě přes 60 oficiálně vydaných releasů na více než 10 různých labelech v USA, Holandsku, UK nebo Německu. Jeho singly se pravidelně objevují v top download charts na portálech s digitální muzikou a muziku mu hrají rádia po celém světě, včetně prestižního amerického rádia Sirius XM. Úspěch zaznamenává i na domácí půdě, v roce 2016 si vychutnává hned dvakrát po sobě top 5 na rádiu Kiss Delta se svými aktuálními singly. Na konci roku 2017 mu vychází na vinylu limitovaná edice nejúspěšnějších tracků (TZESAR - "Number One EP"), v současné době je vinyl vyprodán. Coby klubový DJ nepodléhá trendům, jeho srdeční záležitostí je klasický house, funky house, disco a french house, který také produkuje. V house music miluje zvuk tvrdší americké house music, zvuk Chicaga a také francouzskou a holandskou house music přelomu milénia.

http://www.djtzesar.cz

Chris Kaufman

Chris Kaufman působí na scéně od roku 1998, kdy se poprvé postavil za gramofony. Za uplynulých 20 let vystupoval po boku všech známých DJs, prošel si také obdobím hraní z CD playerů, ale jeho vztah k deskám a gramofonům je natolik silný, že se v roce 2018 opět navrací k produkci pouze z vinylových desek. Nejčastěji hraje house a tech house, připravuje a moderuje vysílání pořadů o nové taneční hudbě Top Secret Magazine a Top Secret Selection na Color Music Rádiu 90,7 FM (Praha), kde ho můžete slyšet každý pátek od 18:00 hod. Chris se také věnuje produkci house music, jeho singly se objevují na výběrových kompilacích "Essential House" nebo "Ibiza Closing" labelu Phunk Jamz Recordings. Pravidelně se podílí na přípravách doprovodného hudebního programu k Mezinárodnímu filmovému festivalu v Karlových Varech. Mezi jeho oblíbené producenty patří Basement Jaxx, Olav Basoski, Robbie Rivera, Antoine Clamaran, Chocolate Puma, Danny Tenaglia.

http://www.chriskaufman.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016