PARTYINFO

 

LOLLAPALOOZA

Datum konání:
08.09.2018 - 09.09.2018
Místo konání:
zahraničí - Německo
DJs:
David Guetta, Armin van Buuren, Kygo, San Holo
Live:
Imagine Dragons, The National, The Weeknd, Liam Gallagher, Scooter, Ben Howard, Dua Lipa, The Wombats, Wolf Alice, Kraftwerk, Alison Wonderland
Info:
http://www.lollapaloozade.com...
Popis:
vstup: dvoudenní vstupenky 139,- EUR, jednodenní 79,- EUR místo: Olympijský stadion / Olympijský park, Berlín, Německo
 
 
Berlínská Lollapalooza láká na Kraftwerk a Davida Guettu

Čtvrtý ročník putovního festivalu Lollapalooza, který proběhne 8. a 9. září 2018 v Berlíně, nabídne opět zásadní světové umělce napříč hudebními žánry. Festival se navíc poprvé přesune na Olympijský stadion a přilehlá prostranství Olympijského parku.

 

Mezi první potvrzená jména patří americké rockové party Imagine Dragons a The National, kanadská hvězda The Weeknd, věčný kritik Liam Gallagher, domácí pětadvacátníci Scooter nebo anglický písničkář Ben Howard či Dua Lipa. Chybět nebudou ani v Česku oblíbení The Wombats nebo Wolf Alice.

Lollapalooza

Ani letos pořadatelé nezapomněli na fanoušky elektronické taneční scény. Návštěvníci si užijí nejen legendárních Kraftwerk s jejich audiovizuální 3D show, ale ke slovu se dostanou i největší hity Davida Guetty a Armina van Buurena. Premiéru na festivalu bude mít též Kygo, San Holo a australská producentka a zpěvačka Alison Wonderland, která v těchto dnech vydává zbrusu nové album.

Lollapalooza

Ceny vstupenek zůstávají na stejné úrovní, jak tomu bylo v předchozích letech. Dvoudenní vstupenky je možné zakoupit za 139,- EUR, jednodenní pak shodně na sobotu a neděli za 79,- EUR. Kompletní informace o festivalu jsou dostupné zde.

foto: Johannes Riggelsen

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016