PARTYINFO

 

DOUBLE TROUBLE W/ INSOM & QZB

Datum konání:
09.03.2018 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Drum´n´bass stage: Insom (GR), Jay-Jay Gouvéa (DE), Volume Plus, Houbass, Skáčko, R-flyer, Lifesize MC (UK), Johny Player, Tao Maffa, Ozy, Lu.d.key
Liquid / Deep stage: QZB (CH), Far Horizon, Parallel Activity, Runky, Blofeld, Theya, SHFT, Stanjah
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 20:00
 
 
Double Trouble nabídne tradičně zvučný line up

Druhý březnový pátek bude ve znamení tradiční klubové noci Double Trouble, kterou pořádá pražská partička Drumbassterds ve spolupráci s Liquid DnB Crew. A jak je tomu již léta zvykem, i nyní se můžete těšit na line up plný zvučných jmen.

 

Hlavní stage ovládne partička Drumbassterds crew, která si jako hlavního hosta večera přizvala řeckého DJe a producenta, který si říká Insom. Ten se svými releasy blýskl na labelech, jako jsou například Liquid Drops, Warfare, Mindtech a řada dalších. Je také členem Urban Danja Crew, s níž pořádá vlastní párty po celém Řecku. Dalším zahraničním hostem je německý DJ, který si říká Jay-Jay Gouvea. Ten s DJingem začal ve svých šestnácti letech a je také majitelem eventu Stainless Steel, která pořádá nejen D´n´B párty po celém Bavorsku. Dále zde zahrají pánové Johnny Player a Tao Maffa, Ozy & Lu.D.Key, a samozřejmě nebudou chybět ani zástupci pořadatelské Drumbassterds crew ve složení Volume Plus, Skáčko, Houbass, R-Flyer a Lifesize MC.

Dolní stage pod taktovkou Liquid DnB Crew bude nyní patřit převážně deepu. Jako hlavní hosté zde vystoupí švýcarská dvojice QZB. Ta v současné době vydává své releasy na Kasrově labelu Critical Music a platí za jedny z největších talentů současného deepu. Dále se můžete těšit na oblíbený pražský projekt Parallel Activity ve složení Neighbour & Frock, dále projekt Far Horizon, který zastupuje dvojice Fallen Gemini a Lee Meow. Supportovat zde samozřejmě budou zástupci "Liquidní krů" ve složení Runky, Blofeld, Theya, SHFT a Stanjah.

Další vydání klubové noci Double Trouble startuje v klubu Cross už 9. března, takže pokud nechcete přijít o noc plnou zlámaných beatů, řízného neurofunku, jump upu, deepu a liquidu, tak si tento datum pečlivě zvýrazněte v diáři, jako vždy to totiž bude pecka!

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016