PARTYINFO

 

AKUSTIK W/ MATT SASSARI (FR)

Datum konání:
23.03.2018 - pátek
Místo konání:
Praha - Holešovická tržnice, Hala č. 36
DJs:
Matt Sassari (Intec, Toolroom, FR), RanchaTek (SRB), Rodrigo Ardilha (BRA), Golpe, JB & Flesh, Tokátko, Mylo, Nkyp, D2D, Marcos, Funspeed, Mark Evill, Rio, Mike Mex, Lex Lutor, Mayda, Nick Hayden, Just Mike
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 20:00, vstup: předprodej: https://goout.net/cs/listky/akustik-matt-sassari+ranchatek+dalsi/ltac/
 
 
Francouzská techno hvězda Matt Sassari poprvé v ČR

Holešovická Hala 36 se v březnu opět rozduní v rytmu techno a house music. Na 2 pódiích se zde představí celkem 19 DJs v čele s francouzskou techno hvězdou Mattem Sassari, jenž zavítá do ČR vůbec poprvé a sice exkluzivně v rámci prvního dílu nového eventu Akustik, za kterým stojí pražská čtveřice Funspeed, Deffo, Mike Mex a Dobi. Skladby z jeho produkce vychází na nejznámějších labelech světa jako například Intec Digital, Toolroom Records, Relief, Tronic, 1605 či spoustě dalších a hrají je takoví velikání jako Carl Cox, Umek, Green Velvet, Christian Smith, Richie Hawtin, Dubfire, Luciano, Maceo Plex, Laurent Garnier či Mark Knight. Mattova produkce je čím dál zajímavější a stále se více a více dostává do popředí světových techno žebříčků.

 




Supportovat ho budou vynikající techno producent RanchaTek (SRB), domácí zástupci Golpe, JB & Flesh, Tokátko a další.




Druhé stage, jež se ponese spíše v rytmech house music, bude vévodit Rodrigo Ardilha, jenž k nám zavítal až z daleké Brazílie, kterého doplní další oblíbení DJs z pražských after klubů Atelier a Studio 54, konkrétně Marcos, Mark Evill, Funspeed, Rio a několik dalších. Svou oficiální premiéru si zde také odbude talentovaná DJane Mayda.




Akustik nabízí jak možnost klasické vstupenky, tak i VIP vstupenky, se kterou získáte šatnu zdarma, přístup do VIP chill zóny, DJský "boiler" room a na vlastní bar.

Soutěž o volné vstupenky probíhá do 4. března zde.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016