PARTYINFO

 

JACKMASTER (UK)

Datum konání:
07.04.2018 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Jackmaster (UK)
Live:
start: 23:00, vstup: předprodej: GoOut 340,- Kč + poplatky https://goout.net/cs/listky/jackmaster-uk/xxyb/, NoD: 350,- Kč, MY ROXY: http://bit.ly/myroxyapp
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Skotský producent Jackmaster se představí premiérově v Roxy

Neutuchající perfekcionista Jackmaster a jeden z nejuznávanějších DJů současnosti přijede poprvé i do Prahy. Tento skotský rodák svými sety ohromil již celou řadu světových "dance floorů" neotřelým pojetím tech-house music. O tom se mohli přesvědčit fanoušci jak na britských ostrovech, tak i na Ibize (DC-10) nebo v berlínském Berghainu. Několikát ocěněný DJ (TOP 10 RA, DJ Magazine - Breakthrough DJ, Best DJ) a především 100% milovník elektronické hudby, který dává vždy do setů celé srdce a DJské "skills" jsou mu svaté, přijede do Roxy už 7.4. 2018. Předprodej začal v pondělí 29. ledna přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24 hodin, poté i v ostatních předprodejích.

 

Jack Revill se naučil mixovat už ve 13ti letech a většinu svého času jako teenager strávil právě DJingem po klubech ve svém rodném Glasgow. K tomu si našel ještě brigádu ve vyhlášeném obchodu s deskami Rebadub a namísto peněz se nechal vyplácet v hudbě. Právě zde dostal přezdívku Jackmaster, pod kterou ho zná dnes celá scéna. Relativně rychle se mu podařilo svými DJskými skills ohromit nejen Skotsko, ale i celé britské ostrovy, za což si v roce 2010 vysloužil cenu "Breakthrough DJ" od DJ Magazine a o 4 roky později pak "Best DJ". Napříč kluby jako XOYO nebo Fabric ho pak cesty zavedly třeba i na Ibizu do DC-10 nebo berlínského Berghainu, čímž si vybudoval silné mezinárodní renomé. Několikrát se i umístil v TOP 10 DJs na Resident Advisor. Za zmínku určitě stojí i jeho oblíbené b2b sety třeba s Laurentem Garnierem nebo Armand van Heldenem.

Jackmaster

Jack je nezávislá duše, která se namísto produkce hudby zaměřila především na důkladný přístup k mixování a o to víc je pak přísnější právě na sebe samého. Považuje se za velkého perfekcionistu: "Stejně tak jako umělec nevypustí ven své album, pokud není spokojený, tak já podobně přistupuji ke svým mixům," dodává. Právě proto Jack velmi zřídka nechává své sety streamovat live (z jeho šesti Boiler Roomů najdete záznam jen ze tří). Jeho hudební selekce je vždy neotřelá, což dokazuje třeba jeho kompilace pro DJ Kicks (2016). I tak si ale hudební produkci velmi cení a proto je spoluzakladatelem několika labelů jako třeba Numbers (Jessie Ware, SBTRKT, Sophie nebo Jamie xx) nebo Wireblock (Rustie).

Jackmaster má v sobě nepopiratelný instinkt spojený s hledáním správné energie v klubu a tak během noci vystřídá hned několik levelů: od klidnějších house poloh až po tech-house "bangers", které zaplní celou místnost. Už 7. dubna zažije tohle i pražská ROXY.

FB event


Video:

Jackmaster - "Boiler Room 2017"

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016