PARTYINFO

 

MAGNETIC FESTIVAL

Datum konání:
11.05.2018 - pátek
Místo konání:
Praha - PVA Letňany
DJs:
Axwell Λ Ingrosso, Will Sparks, Third Party, CID, Teamworx, Mike Cervello, John Culter a další
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 19:00, vstup: III. vlna 1.690,- Kč, IV. vlna 1.890,- Kč, VIP 2.990,- Kč
 
 
Na květnový Magnetic Festival míří producent Mike Cervello

Na květnové edici Magnetic Festivalu, která proběhne 11. května 2018, vystoupí holandský DJ a producent Mike Cervello. Po Yellow Claw, Moksi, Cesqeaux a LNY TNZ tak dorazí do PVA Expo v pražských Letňanech další stěžejní člen labelu Barong Family.

 

Poprvé o sobě dal výrazně vědět v roce 2015 s debutovým EP "Smack" a remixem skladby "Wild Mustang" od Yellow Claw, kdy už bylo jasné, že je hotovým producentem, který se nehledá, ale dokáže svou vizi dostat do jakéhokoliv tracku a být zároveň něčím originálním. O rok později následovalo společné tour po Austrálii s Yellow Claw a další EP ("Empire"), které obsahovalo i společnou skladbu s Laidback Lukem ("Front 2 The Back"). Laidback sám zhodnotil EP a jeho produkci velmi kladně a těšilo ho, že někdo nový konečně zase staví na základech, které jsou mu hudebně blízké. Rok 2017 zakončil čtyřmi skladbami, které vměstnal na EP s názvem "Origins".

Magnetic

Laidback Luke & Mike Cervello – "Front 2 The Back"

Mike Cervello & Yellow Claw – "Like This"

Vstupenky na Magnetic Festival je možné zakoupit na www.ticket61.com a v síti Ticketpro.

www.magneticfestival.com

 
Americký producent CID v květnu na Magnetic Festivalu Na Magnetic Festival míří australská hvězda Will Sparks Axwell Λ Ingrosso headlinery květnového Magnetic Festivalu

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016