PARTYINFO

 

FESTIVAL SVOJŠICE PRESENTS ADRIAN HOUR

Datum konání:
17.11.2017 - pátek
Místo konání:
Kolín - Staré Lázně
DJs:
Festival Svojšice Techno stage: Sebastien Deluca b2b Marteen, K.Sandra, Džejár, Adrian Hour (Arg), Kaisersoze, Jaqullin
Drum & Bass stage: Tajfun & Critical J, Akira, Suki, Bifidus Aktif, Rocki
Classic & House stage: Victor Tellagio, resident DJ
Info:
http://cs-cz.facebook.com...
Popis:
start: 20:00, vstup: https://www.ticketportal.cz/Event/Adrian_Hour_Argentina
Line-up:
Festival Svojšice Techno stage:

21:30 Sebastien Deluca b2b Marteen
23:00 K.Sandra
24:00 Džejár
01:30 Adrian Hour (Arg)
03:00 Kaisersoze
04:30 Jaqullin

Drum & Bass stage:

21:30 Tajfun & Critical J
23:00 Akira
00:30 Suki
02:00 Bifidus Aktif
03:30 Rocki

Classic & House stage:

22:00 resident DJ
01:00 Victor Tellagio
02:30 resident DJ
 
 
Argentinec Adrian Hour vystoupí v Kolíně

Adrian Hour se vrací do České republiky pod záštitou legendárního techno festivalu Svojšice a v listopadu vystoupí ve Starých lázních v Kolíně za podpory české špičky techno scény.

 

Festival Svojšice je známý svou vytříbeností při výběru vystupujících umělců, které prezentuje pod svojí značkou. A Adrian Hour je toho nezvratným důkazem. Pod záštitou Svojšic Adrian v Čechách vystoupil poprvé už v roce 2013 jako nová, vycházející hvězda techno scény a producent s extra silně vyvinutým smyslem pro hutné a valivé techno rytmy. Jeho nadání se shledalo s ohlasem u mnoha hudebních vydavatelství a získal podporu od respektovaných jmen, z nichž si ho pod vlastní vydavatelství vzal osobně Mark Knight z Toolroom Records. Zde se Adrianův talent producenta a DJe plně rozvinul a dnes vystupuje po celém světě a hraje na akcích, jako je Creamfields, Ultra Music Festival Miami, ADE a stovkách dalších eventů po boku světové elity DJs.

Ve Starých lázních Kolín vystoupí Adrian na Festival Svojšice Techno stage i za podpory DJe Džejára, K.Sandry, Kaisersozeho, Jaqullin a Marteen B2B Sebastian Deluca. Na této stage si tedy můžete užít pravé svojšické techno!

Festival Svojšice je znám také díky podpoře drum & bass scény a mnoha odnoží jiné elektronické hudby, proto je pro vás připravena i druhá a třetí stage. Na D´n´B stage vystoupí Let It Roll lídří Bifidus Aktif, Suki, Akira a doplní je Critical J, Rocki a Tajfun. Na třetí Classic Stage zahrají rezidentní DJs klubu se speciálním hostem Victorem Tellagiem, který bude prezentovat hudební styly bass house a future house music.

Oficiální stránky akce


Facebook


Facebook event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016