PARTYINFO

 

AIR FESTIVAL

Datum konání:
28.07.2017 - 29.07.2017
Místo konání:
Hradec Králové - Festival Park, letiště
DJs:
KSHMR (USA), Timmy Trumpet (AUS), MAKJ (USA), Swanky Tunes (RU), Matroda (HR), Jonas Aden (NO), Stadium X (HU), Madison Mars (EST), KSHMR (USA), Alex M.O.R.P.H. (DE), HeatBeat (AR), Matroda (HR), Lucky Charmes (NL), Brooks (NL), Kuba & Neitan (PL), Jayden Jaxx (NL)
Info:
http://www.airfestival.cz
Popis:
vstup: předprodej: pandaticket.cz 990,- Kč
 
 
Timmy Trumpet přiveze v sobotu na AIR Festival Al Pacina

Timmy Trumpet - nejslavnější australský DJ současnosti a jedna z nejrychleji rostoucích hvězd světové EDM scény bude jednou z hlavních hvězd letošního ročníku AIR Festivalu, jenž se odehraje už tento pátek a sobotu v královéhradeckém Festivalparku.V rámci Trumpetova setlistu by měl zaznít i jeho nejnovější track "Al Pacino", který vzešel ze spolupráce s Krunkem, a jehož videopodobu na YouTube zhlédlo za necelý měsíc přes 8 miliónů lidí.

 

"Jste tím, co posloucháte. Proto byste neměli skončit jen u poslechu hudby, kterou byste rádi dělali, ale naopak poslouchat co nejvíce různých žánrů a nechat je na sebe působit," radí Timmy Trumpet. "Já jsem poslouchal opravdu všechno - od Metallicy po Mozarta. Můj otec byl trumpetista a já ho následoval. Když mi byly čtyři, začal jsem hrát na trumpetu a brzy nato jsem sám začal hudbu skládat. A skládám ji dodnes. Jakmile jsem objevil jazz, začal jsem jamovat na všechno, co jsem slyšel. Hlavně na skladby z rádia. Netrvalo dlouho a natrefil jsem na house music," vysvětluje Trumpet, jak se dostal od jazzu k elektronické hudbě.

Timmy Trumpet
Timmy Trumpet (vlastním jménem Timothy Jude Smith) zčeřil vody EDM relativně nedávno, ale velmi výrazně. V roce 2015 byl na udílení ITM Awards zvolen nejlepším australským DJem a vloni obsadil 75. místo ve světové TOP 100. Jeho singly se těší platinovým prodejům, podporovali ho a do svých setlistů jeho skladby zahrnují Armin VanBuuren, Carl Cox, Fedde Le Grand nebo Fatboy Slim a za rok odehraje přes 200 vystoupení. Jeho unikátní show, ve které snoubí DJing s live trumpetou, patří ke skutečným hudebním zážitkům a letos na AIRu tomu jistě nebude jinak.

Timmy Trumpet
Vyjma Trumpeta a live premiéry KSHMRa se návštěvníci festivalu mohou těšit na další více než dvě desítky reprezentantů současné DJské elity. Hlavní scéna se v pátek rozezní v 18 hodin a vedle KSHMRa, který bude pátečnímu večeru vévodit, vystoupí také např. ruské trio Swanky Tunes, které si zahrálo mj. s Aviciim a z Maďarska duo Stadium X, které taky nechybí na žádné velké akci - Sziget a Tomorrowland nevyjímaje. Ear Gasmic Stage v pátek pojede pod taktovkou Alexe M.O.R.P.H.a - předního německého DJe a producenta, který svými hity jako "We Are", "Dreams", "The Reason" a remixy/koprodukcemi s umělci, jako jsou Armin van Buuren, Paul van Dyk, Faithless, Dash Berlin a mnoha dalšími ukázal, že je v kvalitě svých tracků vždy o krok napřed. Přesně o půlnoci převezmou štafetu po hlavním pódiu Retro Music Hall a House Timestages s třináctkou DJů, mezi kterými nebudou chybět např. Jonas Aden nebo oblíbenci Tiësta - Brooks.

AIR Festival
Sobotní program zahájí už v poledne Temple Of Madness scéna, na které se objeví např. Melvin Coxx nebo Pauli Gabrieli, a na kterou ve čtyři hodiny naváže hlavní stage. Ta bude v sobotu hostit již zmíněnou hlavní hvězdu Timmyho Trumpeta a dále např. MAKJe (kalifornského rodáka ostříleného z pódií největších světových tanečních festivalů) a Madisona Marse, který si stejně jako KSHMR prožije na AIRu svoji českou live premiéru. Pět scén, přes šedesát účinkujících, večírek od pátečních 18 hodin až do nedělního rána. To vše nabídne letošní ročník AIR Festivalu, který by si žádný příznivec EDM neměl nechat ujít.

Více o festivalu a vstupenky na www.airfestival.cz.

 
KSHMR: "Vyrůstal jsem na Eminemovi..." MAKJ završí hvězdnou sestavu letošního AIR Festivalu AIR Festival přiveze poprvé do Čech Madisona Marse AIR Festival přidává dalších pět atraktivních účinkujících AIR Festivalu budou letos vévodit Timmy Trumpet a KSHMR

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016