CLANEK

 

Hudební svět se naposledy rozloučí s legendou house music

Dne 18. srpna 2018 se nás rozhodl opustit ve věku 51 let Michal Maudr, známý zejména pod přezdívkou DJ Loutka. Jako DJ a producent naplňoval téměř tři dekády kluby i srdce návštěvníků pozitivními vibracemi, při svých euforických vystoupeních. Skutečné důvody, proč se jeho citlivá duše rozhodla pro tento nevratný krok, znal jen on sám.

 

Faktem však je, že ještě dlouho bude žít ve vzpomínkách desítek tisíc lidí několika generací, pro které zůstává legendou taneční klubové scény a synonymem slova DJ. Pravidelně na víkendy nastupoval za DJ pult pozitivně naladěn a těžce nesl, když ho zdravotní problémy krátkodobě vyřadily z jeho prakticky celoživotního DJského maratónu.

Loutka

Hudbu miloval a dokázal prostřednictvím ní vyjádřit veškeré své emoce tak, jako v ČR nikdo jiný. A právě tato jeho schopnost ho brzy proslavila i v zahraničí. Mezi akcemi a vystoupeními vyhledával klid a inspiraci v přírodě. Ve svém srdci měl prostor pro mnoho přátel, kterým vždy více dával, než si od nich bral. DJ LOUTKA začal kariéru na počátku 90. let v klubu Futurum na Smíchově. Zde svoji kariéru i symbolicky zakončí na oficiální rozlučkové párty 29. srpna 2018 od 20:00, kde vystoupí Loutkův velký vzor a přítel Dimitri from Amsterdam. Hudební rozloučení naváže na smuteční obřad ve Strašnické obřadní síni, který se zde uskuteční od 18:00.

FB event

Výtěžek z rozlučkové párty a následné sbírky bude použit nejen na pokrytí nákladů spojených se smutečním obřadem, ale i na pronájem místa spočinutí na Vinohradském hřbitově a vytvoření náhrobku ve tvaru vinylové desky.

Pozůstalí a přátelé

Bližší informace: info.lastsessiondjl@gmail.com

https://cs.wikipedia.org/wiki/DJ_Loutka

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016