CLANEK

 

Video: Anth M feat. MC Witty - "Sweet Memories VIP"

Před pár dny se na internetu objevil zbrusu nový drum´n´bassový videoklip ke skladbě "Sweet Memories VIP", která vznikla z česko-lucemburské spolupráce. Na svědomí ji mají lucemburský producent Anth M a česká MC Witty. Skladba nabízí vytříbené melodie drum´n´bassového subžánru liquid funk, nechybí vyletněný "vajb", skvělá atmosféra, kterou vykresluje vynikající vokál. Ostatně přesvědčit se můžete sami, videoklip najdete na YouTube. My dáváme palec nahoru!

 



MC Witty, vlastním jménem Veronika Kovaříková, se drum´n´bassu věnuje od roku 2012, kdy se připojila k labelu Beatlife. V současné době už na volné noze spolupracuje hlavně s DJs a producenty z české a slovenské scény - například s Honey T, se kterým nahrála velmi povedenou garage skladbu "Breeze". Čas od času také svým vokálem doprovází jeho set na klubových akcích. Krátkou ukázku skladby "Breeze" si můžete poslechnout na portálu SoundCloud. 



Nejčastěji ji můžete slyšet v pražských klubech zaměřujících se hlavně na drum´n´ bass. Sama MC Witty se ale věnuje i jiným žánrům - vedle výše zmíněných žánrů si občas odběhne i k hip hopu. Podívejte se například na hip hopový videoklip ke skladbě "Dreamland", kde spolupracovala s raperem jménem zAchy-Arts, a beat k ní připravil sušický DJ Nexxx. 



Pro další informace, novinky a hudební tvorbu sledujte: 

https://www.facebook.com/Witty.dnb/?fref=ts
https://soundcloud.com/mc-witty-1

Lucemburský producent Anth M se kromě drum´n´bassu věnuje také produkci breakbeatu, dubstepu nebo house music. Své tracky vydal u labelů zvučných jmen jako Fokuz Recordings, Chillax Trax, Liquid Brilliants nebo Soul Deep. Poslechněte si například jeho spolupráci s Msdosem na skladbě "Child in Time". 



Společnou věc "Sweet Memories VIP" s českou MC Witty a další jeho releasy si můžete zakoupit na Beatportu.

Sledujte také:

https://soundcloud.com/anthimos
https://www.facebook.com/AnthMdnb/timeline

stanjah

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016