REPORT

 

Oficiální vyjádření k Let it Rollu

Let it Roll open air festival se neskutečně povedl, a máme nepopsatelnou radost z toho, že se veškeré ohlasy návštěvníků i samotných DJů předhánějí v superlativech. Rádi bychom první český drum & bassový festival zrekapitulovali a vyjádřili naše poděkování.

 
Ve Starých Ždánicích se během obou dní víkendu 25. – 26. července sešlo až 4000 lidí. Ačkoli dorazilo méně fanoušků drum & bassu, než jsme si přáli, z festivalu máme skvělý pocit a nabil nás energií pro další práci a plánování – rozhodně se tedy můžete těšit na další pokračování této akce, stejně jako na naši další party Take Control, jejíž příští vydání se odehraje 19. září v pražském Abatonu.

Všichni účinkující zahráli podle plánu a vysloužili si za svá vystoupení bouřlivé reakce publika. Festival proběhl bez jakýchkoli zásadních problémů a komplikací. Pokud návštěvníkům přeci jen nějaký nedostatek zkazil dojem, budeme rádi, když nás o něm budete informovat zasláním emailu nebo příspěvkem na guestbooku, abychom se příští rok chybám vyhnuli úplně.

Chtěli bychom poděkovat obci Staré Ždánice za velmi tolerantní, korektní a přátelský přístup, s jakým naši myšlenku přijala a podporovala, dále všem, kteří se podíleli na přípravách a chodu festivalu, mediálním partnerům a hlavně všem lidem, kteří přijeli, bavili se a vytvořili atmosféru, která předčila všechna očekávání.

text: lir team
 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016